На 25 април втора „Фолк вечер на популарноста“ во Кочани

Иванчо Митев ИМД продукција Кочани, најава за годинашната манифестација

„Фолк вечер на популарноста“ втора по ред ќе се одржи на 25 април во преубавиот амбиент на Хотел „Амор“ Кочани.

Ланската година се одржа за прв пат и ги собра на едно место најдобрите македонски фолк пејачи.

Организаторите најавуваат годинава да биде уште поубава и поорганизирана фолк вечер на која ќе гостуваат голем број музички имиња и на кои ќе им бидат

доделени признанија и статуетки за она што е сработено во изминатиот период.

 

Комплетната видео најава на организаторот Иванчо Митев од ИМД продукција Кочани можете да го погледате ТУКА

Сподели на Facebook и Twitter