Одржан хуманитарен турнир во одбојка

Клубот на млади при Општинската организација на Црвениот крст од Пробиштип беа организатори на овој хуманитарен турнир

Во периодот  од 26.08-28.08.2022 на спортското  игралиште кај полицијата се одржа хуманитарен турнир во одбојка мажи/жени во кој учество земаа четири екипи. Победниците добија награди од @podari_kreativnost а собраните средства беа уплатени на жиро сметка за седум месечно бебе кое има потреба од итна операција во Турција.

 

Сподели на Facebook и Twitter