декември 14, 2022

Ваш термин

ЦИСТИ НА ЈАЈНИЦИ

Дијагностиката со помош на ЕХО е многу лесна, по потреба се вклучува анализа на хормоните, а тумор марќерот СА-15 се применува за докажување на постоење на малигни процеси.

Прочитај повеќе »