,,СЕМЕЈСТВОТО ПРЕД СЕ”

Македонското обединувачко движење (МОД) - Битола ги повикува граѓаните на мирен собир за зачувување на семејните , традиционални и општествени вредности

Сподели на Facebook и Twitter