Свечено отварање на МЛАДИНСКИ ЦЕНТАР Пробиштип

27.01.2023 година 12 часот Дом на култура „Злетовски рудар“ Пробиштип

Во петок (27.01.2023)  во просториите на Домот на културата „Злетовски рудар“ во Пробиштип, свечено ќе биде отворен Младинскиот центар.Настанот ќе се случува во 12 часот.

Сподели на Facebook и Twitter