Регионален натпревар по математика за средни училишта

На натпреварот учествуваа 26 ученици, од Пробиштип, Куманово и Крива Паланка.

На 4ти март во просториите на СОУ”Наум Наумовски-Борче” беше одржан регионален натпревар по математика за средни училишта. На натпреварот учествуваа 26 ученици, од Пробиштип, Куманово и Крива Паланка.

Ова се резултатите од нашиот регион:

Василија Василева

 

Сподели на Facebook и Twitter