Започнуваат уписите на средношколци во СОУ ,,Наум Наумовски Борче” во Пробиштип

Оваа година за прв пат со нова платформа за електронски упис на учениците во средните училишта

Првото пријавување на учениците во конкурсниот рок, преку порталот започнува денес 10.06.2022 од 10.00 часот. Учениците ќе може да ги пополнуваат своите пријави (апликации) заклучно со 15.06.2022, најдоцна до 15.00 часот, после што системот ќе биде затворен за аплицирање.

 

Сподели на Facebook и Twitter