Учениците на ООУ ,,Никола Карев“ победници на општинскиот натпревар во фудбал

Вчера во Злетово се одржа општински натпревар во фудбал

Вчера во Злетово се одржа општински натпревар во фудбал, каде што учениците од ООУ,, Никола Карев ” ги победија учениците од ООУ ,,Браќа Миладиновци“-подрачно училиште Злетово, со резултат од 4:2. Победата ќе ја бранат на 25.10 во Свети Николе, каде ќе се одржи меѓуопштинскиот натпревар помеѓу повеќе победнички училишта.

Методија Кралевски

 

Сподели на Facebook и Twitter