Лазар Аврамовски

Култура

„Излегол невен Пејо по Шар Планина“- Врвна уметничка креација на нашиот Лазар Аврамовски

Вчера беше премиерата на преработката на познатата македонска народна песна „Излегол невен Пејо по Шар Планина“ во современ и модерен призвук

Прочитај повеќе »