НОВОГОДИШЕН ХЕПЕНИНГ

Четврток 29.12.2022 година, 18.00 часот, градски плоштад „Св. Гаврил Лесновски“

Денес со почеток во 18.00 часот на градскиот плоштад „Св. Гаврил Лесновски“ во Пробиштип, ќе се одржи Новогодишен хепениниг со богата забавна програма  на која ќе се претстават жонглери и аниматори, тука ќе биде и  дедо мраз, а ќе има и други изненадувања за најмладите. Настанот ќе изобилува со многу музика и забава и воедно ова нека биде и повик за што помасовно присуство на овој Новогодишен хепениг кој што го организира Општина Пробиштип за најмладите.

Сподели на Facebook и Twitter