„Злетовски маскенбал“ 2023

Првите две маски ќе учествуваат на главната вечер, а маската на петто одделенците ќе се натпреварува на детскиот маскенбал.
Злетовскиот маскенбал убав вовед на она што следи наредната недела.
Див запад – каубојци и фармери на VIII-1одделение и Бомбончиња M&M на VII-2одделение се победниците на Злетовскиот маскенбал.
Овие маски заедно со маската Алиса во земјата на чудата на учениците од V одделение ќе се натпреваруваат во Пробиштип за една од наградите на Пробиштипскиот маскенбал.
Секако првите две маски на главната вечер, а маската на петто одделенците ќе се натпреварува на детскиот маскенбал.
И годинава имаше интересни маски, а жири комисијата ги одбра овие три маски. Се на се преполната спортска сала говори за интересот за оваа убава манифестација.
Општина Пробиштип
Сподели на Facebook и Twitter