Лесновска ликовна колонија

Култура

Свечено беше отворена 30та Меѓународна Лесновска Ликовна колонија 2022

Сношти со свечена програма беше отворена 30та Меѓународна Лесновска Ликовна колонија 2022 која и годинава е во организација на Домот на културата ,,Злетовски Рудар” Пробиштип.

Прочитај повеќе »